01
oct.
-
Prep
-
Cook
-
Ready In
-
servings
Ingredients
- Ceba valenciana
- Tomàquet ple bombeta de Cardedeu
- Pebrot de la República
- Oli d’oliva del Celler Cooperatiu d’Artés
- Sal pebre, vinagre i aigua
Directions
Per iniciar el plat tallarem la ceba a juliana molt fina i la deixarem durant dues hores coberta amb vinagre, aigua i gel.
Posteriorment tallarem el tomàquet a rodanxes, assecarem la ceba i la posarem per sobre del tomàquet.
Per sobre de la ceba i tallarem i posarem el pebrot adobat.
Aquesta amanida la servirem amb un vi picapoll amb bóta de castenyer
Pebrot. Un pot de vidre posar-hi el pebrot de la república sencers, força sal, mitat vinagre i mitat aigua i deixar-los 15/20 dies.
Afegir-ho a l’amanida tallar-los i presentar-los.
Footnotes
-
Cook's Note:
-
Editor's Note:
EL BON VI Vi picapoll amb bóta de castanyer