01
oct.
Comentaris tancats a Papillot de pit de pollastre amb tomàquet cirereta i ous.
-
Prep
-
Cook
-
Ready In
-
servings
Ingredients
- 2 pits de pollastre
- Tomàquet cireres
- Ous
- Oli d’oliva del Celler Cooperatiu d’Artés
- Sal, pebre
- Fumet Sumoll
Directions
- Prepararem paper d’alumini o algun estri per cuinar a la papillote.
- Hi introduirem les làmines de pit de pollastre prèviament marcat, per sobre el tomàquet cirereta prèviament marcat i en una tercera capa hi afegirem un ou cru que salpebrarem.
- Tancarem el paper d’alumini o l’estri de papillote i portarem al forn, a 180º durant cinc minuts.
- El plat l’acompanyarem amb un vi Fumet Sumoll.
- Posem les làmines del pit de pollastre amb tomàquet cirereta per sobre en un paper d’alumini o en.
- Agafem els dos pits de pollastre i els marquem a la planxa, volta i volta que quedin rostits però crus per dintre.
Els tallem a làmines - En la mateixa paella que els hem marcat saltegem 2’ els tomàquets cirereta amb una mica d’oli i sal.
- Posem el pit de pollastre tallat amb el tomàquet cireret sobre d’un paper d’alumini o estris per fer el papillot
- Posem dos ous crus a sobre del pollastre, sal pebre, es tanca papillot i cinc minuts al forn 180º
Footnotes
-
Cook's Note:
PREPARACIÓ PRÈVIA, Marquem els dos pits de pollastre, volta i volta, que quedin rostits per fora, però crus per dintre. Tallem els pits de pollastre a làmines. Ara marcarem el tomàquet cirereta amb una mica d’oli i sal. Si pot ser en la mateixa paella que hem marcat el pollastre .
-
Editor's Note:
EL BON VI - Fumet sumoll