Recull de receptes elaborades amb ous, pollastre i productes de la terra i de proximitat.

01
oct.
Elaborat amb productes de productors que han creat el partenariat Terra de Profit que impulsa mengemBages conjuntament amb el Celler Cooperatiu d’Artés, la granja ecològica Ecopallareta i el projecte de recuperació d’horta i paisatge Torna Terra.

01
oct.
Elaborat amb productes de productors que han creat el partenariat Terra de Profit que impulsa mengemBages conjuntament amb el Celler Cooperatiu d’Artés, la granja ecològica Ecopallareta i el projecte de recuperació d’horta i paisatge Torna Terra.

01
oct.
Elaborat amb productes de productors que han creat el partenariat Terra de Profit que impulsa mengemBages conjuntament amb el Celler Cooperatiu d’Artés, la granja ecològica Ecopallareta i el projecte de recuperació d’horta i paisatge Torna Terra.

01
oct.
ELABORACIÓ PRÈVIA
Prèviament a l’inici de l’elaboració del plat adobarem el pebrot de la república.
Per fer-ho: Introduirem els pebrots, sencers, en un pot de vidre coberts amb meitat vinagre i meitat aigua i força sal. Els deixarem adobar durant 15-20 dies.

30
set.
Elaborat amb productes de productors que han creat el partenariat Terra de Profit que impulsa mengemBages conjuntament amb el Celler Cooperatiu d’Artés, la granja ecològica Ecopallareta i el projecte de recuperació d’horta i paisatge Torna Terra.

30
set.
El Cuiner Diego Alías ha elaborat cinc plats maridant productes de productors que han creat el partenariat Terra de Profit que impulsa mengemBages conjuntament amb el Celler Cooperatiu d’Artés, la granja ecològica Ecopallareta i el projecte de recuperació d’horta i paisatge Torna Terra.