Carta maridatge Diego Alías

terra-de-profit

El Cuiner Diego Alías ha elaborat cinc plats maridant productes de productors que han creat el partenariat Terra de Profit que impulsa mengemBages conjuntament amb el Celler Cooperatiu d’Artés, la granja ecològica Ecopallareta i el projecte de recuperació d’horta i paisatge Torna Terra.

La carta en PDF

El menú inclou dos plats vegetarians i diferents tècniques culinàries d’elaboració senzilla (pdf). Els cinc plats de la carta són:

  1. Ous farcits amb ceba confitada, tomàquet escalivat amb maionesa del pebrot de la república.
  2. Amanida de tomàquet de Cardedeu amb ceba en vinagre i pebrots de la república adobats.
  3. Papillot de pit de pollastre amb tomàquet cirereta i ous.
  4. Cuixes de pollastre guisades amb ceba, cabernet criança i pebrots de la república
  5. Pollastre a l’ast amb ceba tomàquet, pebrot de la república i ou dur