01
oct.
Comentaris tancats a Cuixes de pollastre guisades amb ceba, cabernet criança i pebrots de la república
-
Prep
-
Cook
-
Ready In
-
servings
Ingredients
- Cuixes de pollastre
- Ceba de València
- Pebrot de la república
- Cabernet criança Artium
- Oli d’oliva del Celler Cooperatiu d’Artés
- Sal i Oli i aigua
Directions
- Tallarem les cuixes en dues parts per tal de poder-les guisar més ràpid.
- Les marquem que quedin ben rostides per la part de la pell i les retirem de la paella.
- Tallem 4 cebes a juliana i les cuinem durant 10 minuts a la mateixa paella amb oli i sal a foc lent.
- Després dels 10 minuts afegim les cuixes de pollastre marcades, rectificant d’oli i sal.
- Hi afegim 150 decilitres de vi negre cabernet criança
- Quan redueixi el vi hi afegim 200 mil·lilitres d’aigua i deixem reduir fins que quedin les cuixes guisades.
Footnotes
-
Cook's Note:
EMPLATAR Traurem el pollastre amb la ceba, que haurà agafat el color del vi i li afegirem uns talls finets de pebrot de la república per sobre per tal de donar un gust picantet i de frescor a la vegada.
-
Editor's Note:
El plat l’acompanyarem amb el cabernet criança que haurem obert per cuinar.