30
set.
Comentaris tancats a Ous farcits amb ceba confitada, tomàquet escalivat amb maionesa del pebrot de la república.
-
Prep
-
Cook
-
Ready In
-
servings
Ingredients
Per a 4 comensals:
- 8 ous
- 2 cebes valencianes de gra
- 4 tomàquets plens Bombeta de Cardedeu
- 2 pebrots de la república
- Oli d’oliva verge del Celler Cooperatiu d’Artés
- Sal, pebre
Directions
- Tallar a juliana la ceba valenciana i passar-la per la paella amb un raig d’oli amb foc lent fins que quedi ben rossa.
- Tirar un raig d’oli als 4 tomàquets plens Bombeta i introduir-los al forn durant 15’ per escalivar-los.
- Mentre tant bullim els ous i un cop durs en traurem el rovell.
- Barrejar el rovell de l’ou amb el tomàquet escalivat – prèviament pelat- i la ceba confitada fins que en quedi una massa.
- Omplir els ous amb la massa resultant
- Elaborar una maionesa amb un ou, 150gr d’oli d’oliva i mig pebrot de la república.
Footnotes
-
Cook's Note:
Es pot servir com a aperitiu o com a primer plat.
-
Editor's Note: